Pe 19 martie, Akua Naru revine la Bucureşti cu un nou concert alături de trupa Digflo.

Dacă anul trecut am avut ocazia să o ascultăm la Silver Church în cadrul turneului de promovare al albumului “The Miner’s Canary”, ori la Untold Festival, de această dată artista va găzdui spectacolul liric la Arenele Romane.

 

Acompaniată la chitară, tobe, clape, saxofon, flaut, bass și turntable, reînventatoarea hip-hop-ului feminin pregătește cu grație și forță creatoare un nou concert-manifest liric.

De la lansarea albumului ei de debut în 2011, Naru a reușit într-un timp scurt să devină un model pentru femeile din hip-hop. După colaborări fructuoase cu Tony Allen, Lords Of The Underground, Patrice, Tete, Wax Tailor și Ahmir “Questlove” Thompson din The Roots, Akua Naru produce în 2015 albumul “The Miner’s Canary”. Inspirat de persoanele de culoare din America și nu numai, albumul cu titlu-metaforă anunță un experiment social, în analogie cu practica minerilor de a aduce în mină un canar pentru a identifica o scurgere de gaze.

Explorând în profunzime conștiința socială, Akua Naru combină cu măiestrie jazz, neo soul, blues, R&B, hip-hop cu rime sociale și conduce mișcări artistice comparabile cu Lauryn Hill & The Roots 90. Muzica sa devine astfel un omagiu adus muzicii soul și un model elocvent pentru generațiile viitoare de artiști.

Line-up-ul serii este completat de Silent Strike și Vlad Dobrescu DJ Set.

Porțile se deschid la 21:00, iar biletele se găsesc la prețul de 45 de lei în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro și Kompostor.ro.

Este bine de ştiut faptul că accesul persoanelor sub 18 ani este interzis.

Sursa foto: Daniel Ziegert Photograpghy

Primul concert Cuantune din această primăvară
Skrillex - headliner la Electric Castle
=