Export to PDF | Export to DOC

La fel ca anul trecut, organizatorii UNTOLD continuă tradiția de a oferi abonamente gratis la festival pentru tinerii care reușesc să ia nota 10 la examenul de bacalaureat. Și cum aceștia au adus un nou festival în familia UNTOLD. au decis că cei care iau 10 la bac să primească gratuitate și la NEVERSEA, noul festival de pe malul Mării Negre. Mai mult, tinerii care reușesc să treacă bacul cu 10 vor primi și câte un voucher în valoare de 500 de lei din partea Kaufland România. Dacă nu ai însă 10 pe linie, tot primești o reducere la cele două festivaluri, în perioada 6 iunie – 10 iulie. Astfel, îți poți achiziționa abonamentul UNTOLD cu o reducere de 150 de ron plus taxe din prețul final al abonamentului de 550 de ron plus taxe, iar cel NEVERSEA cu o reducere de 195 de ron plus taxe din prețul final al abonamentului de 420 de ron plus taxe. Anul trecut, 65 de tineri care au trecut bacul cu 10 s-au bucurat de campania care a oferit abonamente gratis la UNTOLD, iar alții peste 3500 au primit reducere.

“Ca în fiecare an, și în 2017 susținem performanța în educație și încercăm să le oferim tinerilor variante cât mai creative de a ajunge la evenimentele pe care le-au așteptat tot anul. Și pentru că familia UNTOLD s-a mărit cu încă un festival, cel mai mare de pe litoralul românesc, NEVERSEA, cei care dau BAC-ul anul acesta sunt și mai norocoși pentru că vor avea distracție dublă.” (Adrian Chereji, director de Marketing și Comunicare UNTOLD&NEVERSEA)

“Pentru noi, a fi o companie de top înseamnă și o responsabilitate față de clienți, față de angajați și familiile lor, dar și față de comunitate. Dorim să îndeplinim rolul nostru de partener social și să investim într-o România mai bună, mai implicată și mai sustenabilă. Ne bucurăm foarte mult că facem parte din această campanie și sperăm să avem cât mai mulți câștigători!” (Katharina Scheidereiter, CSR Kaufland Romania)

Dacă te numeri prin cei care au 10 la bac, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi link-ul http://untold.com/bacde10 și să completezi formularul, cu o adresă de mail validă, pe care vei primi abonementele. Baftă!

Ascultăm "There's really a wolf" şi vedem cine e Russ
Află programul pe zile de la Neversea
=